SoundHound recunoaste instant melodiile

De cate ori nu ati auzit la TV sau la radio o melodie care v-a placut si pe care v-ati fi dorit sa o mai ascultati si altadata dar nu stiati cum se numeste?SoundHound va vine in ajutor ,astfel puteti afla foarte simplu cum se numeste melodia si cine o canta.

SoundHound este foarte simplu de utilizat:cand vreti sa aflati date despre o anumita melodie,deschideti aplicatia,apasati butonul portocaliu si in cateva secunde pe ecranul telefonului dumneavoastra vor fi afisate numele melodiei,artistul care o canta precum si versurile melodiei,discografia artistului precum si viitoarele concerte ale acestuia(daca sunt disponibile).

Deasemenea aplicatia poate realiza recunoasterea unei melodii prin simpla fredonare a acesteia sau printr-o cautare manuala.

Dupa ce ati apasat butonul portocaliu aplicatia memoreaza o scurta parte din melodie si o transmite catre serverele aplicatiei,unde este comparata cu o baza de date destul de cuprinzatoare.Pentru asta este nevoie de o conexiune la internet.Aplicatia vine si cu o parte bun.In caz ca nu va puteti conecta la internet in momentul respectiv,aceasta memoreaza fragmentul din melodie pentru o recunoastere ulterioara.SoundHound pastreaza si un istoric al melodiilor cautate si identificate,in caz ca ati uitat numele unei melodii auzite la radio sau la tv.

Aplicatia ofera si un top al celor mai cautate melodii dar si integrare cu principalele site-uri de socializare,precum Facebook sau Twitter pentru a impartasi si celorlalti o melodie noua pe care ai descoperit-o de curand.

Aplicatia este disponibila pentru iOS dar si pentru Android.

 

SoundHound_iOS_1 SoundHound_iOS_2 SoundHound_iOS_3 SoundHound_iOS_4 SoundHound_iOS_5

 

SoundHound_Android_1 SoundHound_Android_2 SoundHound_Android_3 SoundHound_Android_4 SoundHound_Android_5 SoundHound_Android_6


No Comments